ALTINSİMİT / SİMİTLİK Net Ağırlık: 50 KG. Max. Kül (K.M.): % 0.85 Min. Protein: % 9 Özel Amaçlı Simitlik Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Baka

Devamı

SARISEVDA / UĞRALIK Net Ağırlık: 50 KG. Max. Kül (K.M.): % 0.65 Min. Protein: % 7 Özel Amaçlı Uğralık Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Bakanlı

Devamı

İçindekiler: Buğday Unu ve Antioksidan (Ascorbic Acid E300) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 17.11.1999 Tarih ve 42 00329 00009-1 sayılı izni ile üretilmiştir. Kapalı, hav

Devamı

Uğralık - Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu ve Antioksidan (Ascorbic Acid E300) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 17.11.1999 Tarih ve 420032900005-3 sayılı izni ile üret

Devamı

Kullanım Alanları Her çeşit simit üretiminde, lüks ekmek ve unlu mamüller üretiminde Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünü

Devamı

Kullanım Alanları Pasta, börek, poğaça, kruvasan, milföy hamuru gibi pastane ürünleri ve lüks unlu mamüller üretiminin yanında taş fırını ekmeği, lüks francala ekmeği gibi her t

Devamı

Net Ağırlık: 50 KG. Protein (K.M.): % 12.00 Min. Kül (K.M.): % 1.25 Max. Özel Amaçlı Simitlik Buğday Unu -İçindekiler: Buğday Unu -Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 31.01

Devamı

Net Ağırlık: 50 KG. Protein (K.M.): % 11.00 Min. Kül (K.M.): % 0.55 Max. Pidelik Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 31.01.2000 Tarih v

Devamı

Net Ağırlık: 50 KG. Protein (K.M.): % 12 Kül (K.M.): % 0.50 Yufkalık Baklavalık Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 14.10.1996 Tarih ve

Devamı

Net Ağırlık: 50 KG. Protein (K.M.): % 12.20 Min. Kül (K.M.): % 0.50 Max. Özel Amaçlı Yufkalık Baklavalık Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Bakanlı

Devamı

YUFKALIK BUĞDAY UNU Endüstriyel yufka ve milföy hamuru üretiminde kullanılır. Özellikle makine tipi kullanımlar için üretilmiştir. Hamuru mukavimdir, yırtılmadan kolayca açıl

Devamı

PİDELİK – SİMİTLİK BUĞDAY UNU Pide üretiminde kullanılan özel tandırlık undur. Hamuru dayanıklıdır ve kolay işlemesi kolaydır. Tazeliğini, gevrekliğini ve parlaklığını uzun s

Devamı

BÖREKLİK BUĞDAY UNU Tüm börek çeşitlerinde kullanılan yumuşak karakterli lüks un çeşididir Yüksek oranda su kaldırır. Kolay açılır, kolay yırtılmaz. İyi kabarır. Son üründe k

Devamı

PASTALIK ÇEŞİTLİK BUĞDAY UNU Poğaça, açma, pandispanya, kurabiye, pizza gibi nitelikli ürünlerin üretiminde kullanılır. Yüksek oranda su kaldırır, iyi kabarır. Son üründe olu

Devamı

BÖREKLİK – BAKLAVALIK BUĞDAY UNU Börek, baklava ve el yufkası üretiminde kullanılır. Her türlü ürüne cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Hem makine tipi üretimde hem de e

Devamı