DAMLA DROP*BALDEN KUVERTÜR EXTRA BİTTER * BALDEN KUVERTÜR EXTRA SÜTLÜ * BALDEN KUVERTÜR EXTRA SÜTLÜ * ZAMBOLANS KUVERTÜR EXTRA BİTTER * ZAMBOLANS GANAŞ* FİLDİŞİ*FRAMBUAZ*MUZ*K

Devamı

BROWN*KAHVE*GIDA BOYASI*50 GR HEXACOL GREEN*YEŞİL*GIDA BOYASI *50 GR INDIGOCARMEN*MAVİ*GIDA BOYASI * 50 GR PONCEAU 4R*KIRMIZI*GIDA BOYASI* 50 GR TARTAZINE*SARI*GIDA BOYASI*50 G

Devamı

AMONYAK ÇÖREK OTU HİNDİSTAN CEVİZİ KURU ÜZÜM MAHLEP PUDRA ŞEKERİ SUSAM * 25 KG * GESAŞ SUSAM SİMİTLİK * 25 KG * GESAŞ SUSAM * 5 KG * GESAŞ SUSAM * ERTUĞRUL SUSAM * ASLAN

Devamı

ZEYTİN EZMESİ * 5 KG KIRIK PASTACI DİLİMLİ ZEYTİN KIRPINTI SİMİTÇİ ZEYTİN DİLİMLİ ZEYTİN *MESERYA DİLİMLİ ZEYTİN * SANTE ELMA MARMELATI * 15 KG * ÇINAR ELMA MARMELATI * 15 KG

Devamı

GANAJ ÇEŞİTLERİ Pastacılığın vazgeçilmezleri arasında haklı yerini koruyan ganaj, pasta üstü süslemelerde ve adet pasta yapımlarında pastacılıktaki en büyük yardımcılardan birid

Devamı

KUVERTÜR EKSTRA SÜTLÜ Türk Gıda Kodeksine Uygun olarak üretilmiştir. İşletme Kayıt No : TR - 34 - K - 002911 Nitelikler : Ambalaj Şekli : 25 kg Koli (10x2.5 kg)

Devamı

KONFİSERİ KUVERTÜR BİTTER Türk Gıda Kodeksine Uygun olarak üretilmiştir. İşletme Kayıt No : TR - 34 - K - 002911 Nitelikler : Ambalaj Şekli : 25 kg Koli (10x2.5 kg)

Devamı

KUVERTÜR KONFİSERİ ÇEŞİTLERİ Özel formülü sayesinde çikolatalı ürünlerde kazıma, rende, kaplama, dekor çalışmalarında en ideal seçimdir. Parlak rengi ve muhteşem tadı ile dikkat

Devamı

KUVERTÜR ÇİKOLATA Çikolatalı ürünlerin yapım ve sunumundaki rahatlıkla dikkat çeken bu ürün, kolay eriyip ve homojen yapısının özellikleri ile kullanım çabukluğu sağlar. Özel f

Devamı

SICAK CHEESE KEK Tarif : 400 gr cheese kek tozu 240 gr yumurta (5 adet), 160 gr su, 800 gr süzme yoğurt. Hazırlanışı:Yumarta beyazları hariç diğer bütün malzemeler mikserde

Devamı

TOZ KAKAO Tamamen bitkisel esaslı ve en kaliteli hammaddelerden üretilmiştir. Tüm kek,pasta ve sütlü tatlılarınızda güvenle kullanabileceğiniz,az yağlı ve koyu renkli çok kalit

Devamı

Pastacıların tüm dekorasyonlarında en önemli yardımcılarından biri olan kaplama hamuru renklendirmeye uygun formuyla pastaların üzerinde rahatlıkla kullanılır. Şeker ağırlıklı oldu

Devamı

Kolay ve çabuk hazırlanan, son derece dayanıklı, kırılmayan, çatlamayan tazeliğini uzun süre muhafaza eden fevkalede lezzetli krem karamel hazırlamak için kullanılan toz karışımdır

Devamı

Hazırlanması 200 gr Ovalette Şarlot Pasta tozu 250 ml. Su (25 derece) 1000 gr Az çırpılmış Ovalette Krem Şanti Tozu veya Hulala Sıvı Krem Şanti Ovalette Şarlot Tozu 25 dere

Devamı

OVALETTE PROFİTEROL SOSU Çikolata sosu olarak Profiterollerde, eklerlerde,pastalarda, dondurmalarda ve turtalarda direkt olarak kullanılır. İsteğe göre %10 oranında soğuk sütle

Devamı

VİŞNELİ MEYVELİ JÖLE Türk Gıda Kodeksine Uygun olarak üretilmiştir. İşletme Kayıt No : TR - 34 - K - 002911 Nitelikler : Ambalaj Şekli : 16.2 kg. Koli (6 x 2,7 kg. Teneke

Devamı

Beyaz Ekler Sosu Türk Gıda Kodeksine Uygun olarak üretilmiştir. İşletme Kayıt No : TR - 34 - K - 002911

Devamı

OVAJEL Toz Jöle Meyveli pastalarda kalıcı ve mükemmel bir parlaklık kazandırması yanında, meyvelerin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak bozulma ve kararmalarını önler ve

Devamı

Mükemmel bir tada ve kalıcı bir parlaklığa sahip pasta sosları /dekoratif jöleler.Pastaların kaplanmasında ve süslenmesinde kullanılır.Kesinlikle matlaşma ve çatlama yapmaz. Dir

Devamı

Bitkisel esasta ham maddelerden üretilmiş olan bu şanti 3–4 dakikalık çırpma sonucunda kıvamına gelerek pastacılık ürünlerinde rahatlıkla kullanılacak biçime gelir. Sararma, çatlam

Devamı

HULALA BİTKİSEL SIVI KREM ŞANTİ Tamamen bitkisel hammaddelerden üretilmiştir. 3–4 dakikalık bir sürede çırpılarak elde edilen muhteşem lezzetteki şantiyi kullanırken uzun ömü

Devamı

Toz halde bulunan bu ürün su veya süt ile çırpıldığında kısa zamanda kullanıma hazır hale gelir. Güçlü yapısı nedeni ile sertleşme ve sulanma yapmaz. Dolgu ve sıvama malzemesi olar

Devamı

OVALETTE KREM PATİSERİ TOZU Çabuk ve kolay hazırlanan son derece dayanıklı,fevkalede lezzetli ve mükemmel bir kıvama sahip pasta kreması elde etmek için toz karışım.Pastacıya en

Devamı

OVALETTE KREM ŞANTİ TOZU Bitkisel esasta hammaddelerden üretilmiş, su veya süt ile çırpıldığında %300 hacim olarak krem şanti elde edilen toz karışım son derece hijenik bir ürün

Devamı

Pandispanya,rulo ve keklerde kullanılan emülgatör ve stabilizatör işlevi gören jel formunda bir katkı maddesidir.Hayvansal hammadde ihtiva etmez, bitkisel esaslı ham maddelerden ü

Devamı