OVALETTE KREM PATİSERİ TOZU
Çabuk ve kolay hazırlanan son derece dayanıklı,fevkalede lezzetli ve mükemmel bir kıvama sahip pasta kreması elde etmek için toz karışım.Pastacıya enerji ve zaman tasarrufu sağlar hazırlanması itibariyle çok çabuk ve hijyenik bir yöntem olduğundan bu yolla elde edilen krema tazeliğini uzun süre ekşime ve çatlama yapmadan muhafaza eder.

Hazırlanması: 1 Kg. OVALETTE krem patiseri tozu buzdolabında soğutulmuş( +5 \+10 derece) 2.5 lt. veya azami 3 lt. soğuk su ile mikserde 3 dakika cıvarında iyi bir kıvam alana kadar çırpılır.Elde edilen krema direkt olarak veya %25 oranında krem şanti ile parfe yapılarak ayrıca isteğe göre kakao tozu veya değişik aramolarla karıştıralarak pasta aralarında kullanılır.

OVALETTE Krem Patiseri Tozu ile elde edilen krema yanma özelliğine sahiptir,ayrıca dondurulup tekrar çözüldüğünde ilk kıvamını korur,sulanma yapmaz.Rokoko,adisebaba gibi dondurmalı pastalarda ayrıca,papyon,meyveli pizza,berliner ve kruosan gibi hamurlu ürünlerde dolgu olarakta kullanılır
Nitelikler :

Ambalaj Şekli : 10 Kg.Koli(10x1 Kg. Alüminyum Folyo Torba