H.G.M HACIOĞULLARI; şirketimiz 1961 yılında babamız Hurşit ÖZEN´in un ve zahire alanında sektördeki yerini alarak, hizmet vermeye başlamıştır. Bu süreç 1987 yılına kadar devam ettikten sonra ürün yelpazesinden zahire çıkarıp, pastacılık malzemelerine girişim yaparak pastacılık sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.
 
Günümüze gelene kadar, Türkiye´nin kalite ürünlerini (Pastacılık ve Gıda Ürünleri) üreten firmaların bayililiklerini bünyesine katarak, sektörde sağlam adımlarla büyümeye devam etmektedir.
 
HACIOĞULLARI ŞİRKETLER GRUBU olarak, kurumsal yapımızın temel prensipleri;  kaliteli ürünleri tüketiciye sunmak, hizmet kalitesini müşteri memnuniyeti ille eş değerde tutmak, markasını kalitesiyle bütünleştirmiş firmaların sadece ürünlerini değil, kurumsallığını da benimseyerek hizmetlerimiz devam etmektedir. Bundan sonraki süreçte, sürekli yükselen bir grafik içerisinde müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.
 
1996 yılında HBD TEKSTİL BRODE VE DOKUMA LTD.ŞTİ kurarak (Ev Tekstili Ürünleri) tekstil sektörüne girişim  yapmıştır. Tekstil sektöründe kaliteli hizmet anlayışı ile sürekli büyüyerek sektördeki yerini almaktadır.
 
H.G.M HACIOĞULLARI GIDA