Pandispanya,rulo ve keklerde kullanılan emülgatör ve stabilizatör işlevi gören jel formunda bir katkı maddesidir.Hayvansal hammadde ihtiva etmez, bitkisel esaslı ham maddelerden üretilmiştir.

Avantajları :Yumurta tüketimini %50 azaltır.Eski yöntemle bir saati aşan hazırlık süresini bütün malzemelerini aynı anda çırpılmasını sağlayarak sadece 5-6 dakikaya indirir.Çok önemli iş gücü kolaylığının yanı sıra büyük bir enerji tasaruffu kazandırır.Hazırlık esnasında kabarmama ihtimali gibi sorunları ortadan kaldırarak fireyi önler,kaliteli ve standart üretimin devamını sağlar.

OVALETTE Pasta Katkı Maddesi ile üretilen mamüller daha kabarık,daha gösterişli,daha lezzetli ve kolay bayatlamayan raf ömürleri uzun mamüllerdir.

OVALETTE Pasta Katkı Maddesi maddi tasarrufun yanında pastacılara kalite ve kolaylık getiren mükemmel bir üründür.

Tavsiye Edilen Bazı Tarifler
PANDİSPANYA
Malzemeler
60 Yumurta
350 gr Ovalette Pasta Katkı maddesi
1500 gr su
2000 gr Şeker
2800 gr Un
200 gr Nişasta
80 gr Ovalette Kabartma Tozu
Hazırlanışı: Bütün malzeme miksere konulur.2dk orta, 3dk hızlı devirde çırpılır. İsteğe göre bir miktar Ovalette Kakao tozu ilave edilir.160-180 derecelik fırında pişirilir.

Kek
Malzemeler
40 yumurta
180 gr Ovalette Pasta Katkı Maddesi
600 gr Süt
1800 gr Şeker
2600 gr Un
1500 gr Margarin
100 gr Ovalette Kabartma Tozu

Hazırlanışı: Yağ haricindeki bütün malzeme mikserde 4 dk. kabartılır.Hafif pelteleşmiş yağ ilave edilerek 2 dk daha çırpılır. İsteğe göre bir miktar kuruyemiş, kurumeyve veya Ovalette Kakao Tozu ilave edilerek kağıtlanmış formlara doldurulur. 170-180 derece fırında pişirilir.

Rulo Sarma
Malzemeler:
30 Yumurta
100 gr Ovalette Pasta Katkı Malzemesi
250 gr Su
400 gr Şeker
500 gr Un
25 gr Ovalette Kabartma Tozu
Hazırlanışı: Bütün malzeme mikserde 4 dk hızlı devirde çırpılır. İsteğe göre bir miktar Ovalette Kakao tozu ilave edilir. 160-180 derecelik fırında pişirilir.
Nitelikler :

Ambalaj Şekli : 20 kg Koli (4x5kg.plastik kova)