OVALETTE KREM ŞANTİ TOZU
Bitkisel esasta hammaddelerden üretilmiş, su veya süt ile çırpıldığında %300 hacim olarak krem şanti elde edilen toz karışım son derece hijenik bir üründür.Çökme,çatlama ve sulanma yapmaz,sararmaz,beyazlığını daima muhafaza eder.Mükemmel lezzeti ve üstün kalitesinin yanında ekonomik olması sebebiyle pastacılara önemli avantajlar sağlar.

Hazırlanışı: 1 Kg OVALETTE krem şanti tozu 2.5 lt soğuk su veya soğuk pastörize süt ile mikserde yüksek devirde 3-4 dakika kadar yeterli kıvam alıncaya kadar çırpılır,çırpma süresinin aşılmaması gerekir.Elde edilen krem şantinin kullanımından önce 15 dakika kadar buzdolabında bekletilmesi tavsiye olunur.İsteğe göre pasta kreması ile parfe edilebilir yada kakao tozu,değişik gıda aramoları ve gıda boyaları ile çeşitlendirilebilinir.Tatlılarda,tartlarda ve pastaların içinde,sıvanmasında ve dekorasyonunda kullanılır.

OVALLETTE Krem Şanti Tozu dondurma yapımında kullanıldığında dondurmaya mükemmel lezzet ve kıvam kazandırır
Nitelikler :

Ambalaj : 10 kg Koli (10x1 kg alüminyum folyo)