OVAJEL Toz Jöle

Meyveli pastalarda kalıcı ve mükemmel bir parlaklık kazandırması yanında, meyvelerin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak bozulma ve kararmalarını önler ve dayanıklıklarını arttırır. Bitkisel esaslı hammaddelerden üretilmiştir, hayvansal hammadde içermez.

Hazırlanışı: 1 lt su kaynatılır. terçihe göre içine bir adet limon sıkılır. 250 gr şeker ve 20 gr OVAJEL harmanlanıp kaynayan suya ilave edilir. 1 dakika kaynadıktan sonra ockatan alınır. Bir fırça yardımıyla meyvelerin üzerine sürülür veya jöle spray makinasıyla uygulama yapılırTürk Gıda Kodeksine Uygun olarak üretilmiştir. İşletme Kayıt No : TR - 34 - K - 002911
Nitelikler :

Ambalaj Şekli : 12. kg Koli (12x1 kg. plastik kutu)