İMAMOĞLU ÇEŞİTLİK UN
Devamı
İMAMOĞLU ÇEŞİTLİK UN
Devamı
İMAMOĞLU - PASTALIK UN
Devamı
İMAMOĞLU - SİMİTLİ UN
Devamı
ALTINSİMİT / SİMİTLİK Net Ağırlık: 50 KG. Max. Kül (K.M.): % 0.85 Min. Protein: % 9 Özel Amaçlı Simitlik Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Baka
Devamı
SARISEVDA / UĞRALIK Net Ağırlık: 50 KG. Max. Kül (K.M.): % 0.65 Min. Protein: % 7 Özel Amaçlı Uğralık Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Bakanlı
Devamı
İçindekiler: Buğday Unu ve Antioksidan (Ascorbic Acid E300) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 17.11.1999 Tarih ve 42 00329 00009-1 sayılı izni ile üretilmiştir. Kapalı, hav
Devamı
Uğralık - Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu ve Antioksidan (Ascorbic Acid E300) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 17.11.1999 Tarih ve 420032900005-3 sayılı izni ile üret
Devamı
ÖZMEN UN EN ÇEŞİTLİLİK İÇEREN UN
Devamı
ÖZMEN UN EN ÖZEL TULUMBALIK UN
Devamı
ÖZMEN UN - EN TATLI UN
Devamı
ÖZMEN EN EN KOLAY KOLAY BAKLAVALIK UN
Devamı
ÖZMEN UN EN ÖZEL BAKLAVALIK UNU
Devamı
BÜYÜKHEKİMOĞLU / ADNAN UNLARI GÜMÜŞ UNLARI
Devamı
BÜYÜKHEKİMOĞLU / ADNAN UNLARI SAFİR UNLARI
Devamı
BÜYÜKHEKİMOĞLU / ADNAN UNLARI PIRLANTA UNLARI
Devamı
Kullanım Alanları Her çeşit simit üretiminde, lüks ekmek ve unlu mamüller üretiminde Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünü
Devamı
Kullanım Alanları Pasta, börek, poğaça, kruvasan, milföy hamuru gibi pastane ürünleri ve lüks unlu mamüller üretiminin yanında taş fırını ekmeği, lüks francala ekmeği gibi her t
Devamı
Net Ağırlık: 50 KG. Protein (K.M.): % 12.00 Min. Kül (K.M.): % 1.25 Max. Özel Amaçlı Simitlik Buğday Unu -İçindekiler: Buğday Unu -Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 31.01
Devamı
Net Ağırlık: 50 KG. Protein (K.M.): % 11.00 Min. Kül (K.M.): % 0.55 Max. Pidelik Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 31.01.2000 Tarih v
Devamı
Net Ağırlık: 50 KG. Protein (K.M.): % 12 Kül (K.M.): % 0.50 Yufkalık Baklavalık Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 14.10.1996 Tarih ve
Devamı
Net Ağırlık: 50 KG. Protein (K.M.): % 12.20 Min. Kül (K.M.): % 0.50 Max. Özel Amaçlı Yufkalık Baklavalık Buğday Unu İçindekiler: Buğday Unu Tarım ve Köy İşleri Bakanlı
Devamı
YUFKALIK BUĞDAY UNU Endüstriyel yufka ve milföy hamuru üretiminde kullanılır. Özellikle makine tipi kullanımlar için üretilmiştir. Hamuru mukavimdir, yırtılmadan kolayca açıl
Devamı
PİDELİK – SİMİTLİK BUĞDAY UNU Pide üretiminde kullanılan özel tandırlık undur. Hamuru dayanıklıdır ve kolay işlemesi kolaydır. Tazeliğini, gevrekliğini ve parlaklığını uzun s
Devamı
BÖREKLİK BUĞDAY UNU Tüm börek çeşitlerinde kullanılan yumuşak karakterli lüks un çeşididir Yüksek oranda su kaldırır. Kolay açılır, kolay yırtılmaz. İyi kabarır. Son üründe k
Devamı
PASTALIK ÇEŞİTLİK BUĞDAY UNU Poğaça, açma, pandispanya, kurabiye, pizza gibi nitelikli ürünlerin üretiminde kullanılır. Yüksek oranda su kaldırır, iyi kabarır. Son üründe olu
Devamı
BÖREKLİK – BAKLAVALIK BUĞDAY UNU Börek, baklava ve el yufkası üretiminde kullanılır. Her türlü ürüne cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Hem makine tipi üretimde hem de e
Devamı